Disclaimer

Algemeen

Deze disclaimer is van toepassing op alle (web)sites van Bewonersplein. Voor een volledig overzicht van onze websites verwijzen wij u naar: www.bewonersplein.nl
Bij de samenstelling van de inhoud van onze sites is uiterste zorgvuldigheid betracht. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet (meer) correct is. We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of gedateerde informatie. Aan de inhoud van deze sites kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De informatie kan door Bewonersplein zonder nadere aankondiging worden gewijzigd.

Buurtsites

De beheerder van de buurtsite en/of Bewonersplein aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid van door derden op de site geplaatste informatie en/of voor de inhoud van sites waarnaar door middel van hyperlinks wordt verwezen.

Sociale Kaart

De sociale kaart bevat links naar websites die niet door Bewonersplein worden beheerd. Deze hyperlinks zijn uitsluitend ter informatie. Bewonersplein wil zoveel mogelijk alleen naar sites linken die in haar ogen betrouwbaar zijn. Maar ze is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud en de kwaliteit van deze websites.
De sociale kaart is voor persoonlijk niet-commercieel gebruik. Bezoekers van deze site mogen deze informatie voor eigen gebruik printen. Het is niet toegestaan de informatie of afbeeldingen die op deze kaart staan, openbaar te maken of te kopiëren, te wijzigen en/of te verspreiden zonder schriftelijke toestemming van Bewonersplein.